Våra olika cravings

Vi får och har våra olika cravings då vi blir omåttligt sugna på något speciellt. Det behöver inte bara vara godis och choklad utan kan även vara ett sug efter en speciell maträtt. Det vanligaste kan vara att man har ett sötsug efter något och då denna sida handlar om just det gosa och söta i livet så skriver vi om just dessa cravings.

Som gravid så kan detta bli mer uppenbart att få olika cravings efter något. Så klart så bör man se till så den som under graviditeten får ett sötsug att man försöker stilla detta på bästa sätt. Självklart så ska man äta godis och sötsaker med måtta och som gravid så kanske man bör tänka sig för än mer. Det finns annat som kan göra att suget minskar och detta utan att äta en massa sötsaker.

För att sänka sitt sötsug så är det en fördel att få i sig mycket vatten men också äta mat som är fet och mycket proteinrik. Nötter, ägg och avokado är produkter som kan hjälpa dig att stilla ditt sötsug. Se till att du har något av detta hemma så du kan ta som ett mellanmål framåt eftermiddagen. Ett bra kvällssnacks kan vara att poppa lite popcorn och salta dessa lätt, lite kanel gör popcornen mycket smakrika.