Om oss

Som sagt så började kärlekshistorien för 22 år sedan när Borlängeborna och chokladälskarna Ynge och Minna gifte sig och hade en bröllopsfest med importerad choklad från Belgien och Schweiz på bröllopsfesten.

En av gästerna kom på att de borde göra sin egen choklad då de alltid varit fantastiska på att äta choklad och bjuda på choklad. Minna började en chokladtillverkningskurs i Bremen, Tyskland och Ynge drog till Antwerpen för att göra det samma. På hemmaplan igen började de tillsammans en starta eget-kurs och sedan rullade det bara på.

Chokladen är en kombination av det bästa från alla tillverkare världen över och en chokladsort som nätchokladen har fått fina betyg i flera stora mattidningar. Chokladen hittar du i affärer och på finare restauranger runtom i hela Norden och även i Italien och Japan.

Vi önskar dig varmt välkommen in för kärlek och choklad på Kullagatan 44 i Borlänge!

Goda ord om vår goda choklad:

John Slots

Vi på John Slots Gratis Casino kom i kontakt med Puss och kram-choklad lite av misstag för fyra år sedan då vår dåvarande leverantör av julchoklad hade överbelastning. Vi är väldigt glada över att det blev så och varje år får nu våra anställda den lyxiga och mycket uppskattade julchokladlådan från er!

Stellans saxofonorkester

Nästan varje gång vi arrangerar en spelning nere i stan så ser vi till att våra konsertbesökare får puss och kram-choklad till kaffet!

Stortorgets cykelbutik

Vi bjöd på alla era olika sorters choklad både på Dalamässan och Nolia förra året, och det känns både kul och lite konstigt att all beröm vi fått från vår utställning handlar om hur god chokladen var. Bra jobbat puss och kram-choklad!