Ett hälsosammare godis

Alltså godis i rättmängd är inte livshotande utan det är när man börjar tala om stora mängder som det kan sätta sina spår på oss. Alla är vi olika och vissa kanske kan äta mer godis utan att något händer än vad andra gör. Vi brukar prata om lördagsgodis och att vi en gång i veckan kan unna oss något sött och gott. Det finns dock ett hälsosammare godis som vi kan äta.

Hos Rawfoodshop kan man hitta både bars och godis tillverkade enligt metoden rawfood. Så om sötsuget blir allt för stort mitt i veckan så kanske detta kan hjälpa dig att minska ditt sötsug och vara mycket hälsosammare än vad vanligt godis kan vara. Våra kroppar behöver olika ämnen och om vi äter en varierad kost och även äter mer hälsosamt så kommer vår kropp att må mycket bättre. Det är aldrig bra att överdriva något utan det gäller att man hittar det som passar en bäst.

Alla är vi olika och har olika omsättning i våra kroppar. En del av oss klarar mycket bättre av olika typer av kost medans andra måste tänka sig för vad man stoppar i sig. Det är klart att bara äta grönsaker kan ha sina fördelar men visst är det gott med något sött ibland. Men då finns detta med rawfood som man kan prova och se om detta kan tillfredsställa det sockerbehov som helt plötsligt dyker upp. Det kan vara viktigt att lyssna på sin kropp och känna efter hur den egentligen mår.