Chokladsorter

Under åren som gått (nu 22 år) har vi på puss och kram-choklad tillverkat närmare hundra sorters choklad, men det är ända följande tre sorter som är de mest fantastiska och populära chokladsorterna.

Puss och kram mjölkchoklad

Mjölkchoklad

Den rika och krämig konsistensen och smaken av pussochkrams mjölkchoklad är himmelsk nog att ge dig ett ögonblick av ren glädje. Vi har mjölkchokladpresentkorgar fyllda till brädden med tryffel, chokladkarameller och kex som syftar till att låta dig dela dessa glada stunder med vänner och familj. Du ska vara säker på att uttrycka en flämtning av förvåning när du presenterar dina mjölkchokladgåvor. Vem kan motstå vår härliga desserttryffel, mjölkchokladkex och vackra chokladkakor?

Nötchoklad

Späckad med nötter och absolut inget för allergiker som ens befinner sig i samma rum. Hasselnötter, pekannötter, kashewnötter och jordnötter. Och massa mörk choklad på det. En fantastisk och himmels kombination full av proteiner, kolhydrater och kärlek. En riktig nöt-puss och kram.

Kakaokärlek

Kakaokärlek är vår perfekta klassiker som ätits av Borlängeborna sedan 90-talet. Nu finns den även som glass! Det här är den mörkaste och mest kärleksfulla chokladen som vi någonsin tillverkat och för en äkta chokladälskare är det precis som att få en puss och kram.